Stichting Overal

Overa logo

Met grote vreugde willen we u laten weten dat we een grote stap in ons Dzagyel project gezet hebben. Stichting Overal heeft 10.000 euro gedoneerd voor de bouw van een slaapzaal. Stichting Overal is een niet-gesubsidieerde organisatie met meer dan 30 vrijwilligers die tweedehands huishoudelijke artikelen verzamelen, herstellen en verkopen. Dit is duurzaamheid ten top, het is dan ook de vrijgevigheid en het harde werk van de Nederlanders die dit mogelijk hebben gemaakt.

IMG_8723 IMG_8763

Deze donatie stelt nomadische kinderen, die ver van de school wonen in staat om goed onderwijs te volgen. De slaapzaal zal worden gebouwd van steen en maakt het mogelijk dat tot 30 kinderen er comfortabel kunnen slapen. Er zijn zeer strenge winters in het gebied met temperaturen tot -30. Maar…er is nog steeds veel meer te doen en er is nog meer geld nodig. De school heeft nog een goede vaste leraar Chinees nodig. Ook hebben we financiering nodig voor lopende kosten, geschikte tafels en materialen. We hebben een hele goede start gemaakt, laten we de school en de schoolkinderen tot een goed einde brengen’!

4 Replies to “Stichting Overal”

  1. Pingback: Komt Dat Zien! « Burowerk

  2. Pingback: Nieuwe start « Burowerk

  3. Pingback: Stichting Overal» Blog Archive » Komt Dat Zien!

  4. Pingback: Stichting Overal» Blog Archive » Nieuwe start

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *